1553

Тотално на черешата! Друса ли Илон Мъск?

Странното поведение на Илон Мъск напоследък сериозно притесни бизнес партньорите и служителите му в „Тесла“ и „СпейсЕкс“. Друса ли странният милиардер?

Той обича провокациите, но държането му в последно време принуди много хора от обкръжението му да изкажат публично съмненията си, че той се друса, и то със сериозни субстанции като LSD, екстази, кетамин и кокаин.

Самият Илон Мъск обаче отрече твърденията, че злоупотребява с  наркотици и заяви, че за 3 години случайни тестове не са открити следи от дрога или алкохол в неговия организъм. Технологичният магнат влезе в обяснителен режим след публикация на престижното издание „Уолстрийт джърнал“. В нея се твърди, че най-богатият бизнесмен в света редовно вземал наркотици на партита и прекаляването му с тях е предизвикало опасения сред членовете на борда на „Тесла“ и „СпейсЕкс“. 

Според списанието Илон е закъснял с почти един час на служебна среща, а когато пристигнал, бръщолевел глупости и завалял думите си като пиян. Твърди се също, че когато е излязъл на подиума, Мъск не се е държал адекватно, а неловко и странно, което принудило президентът на „СпейсЕкс“ Гуин Шотуел да го замести, за да довърши срещата.

По този повод Мъск написа: „Съгласих се по искане на НАСА да направя 3 години произволни тестове за наркотици. Не бяха открити следи от дрога или алкохол в организма ми“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?