4232

Торнадо вилня из Гърция: Шестчленно семейство остана без дом

Без дом остана в рамките на само няколко секунди шестчленно семейство край гръцката столица Атина, след като торнадо опустоши района, съобщи гръцкият телевизионен канал АНТ1.

Силното торнадо, предизвикано от област с ниско атмосферно налягане над Гърция, е причинило щети по много постройки в района в петък. Най-тежко е пострадала къщата на семейството в атинското предградие Вари.

Част от покрива на жилището, в което живее семейство с две деца, както и бабата и дядото на децата, е бил намерен върху мрежата на въздушното електрозахранване.

За щастие никой от семейството, което е било в дома си, когато е ударило торнадото, не е пострадал. До креватчето на едно от децата на възраст само година и половина са паднали стени, част от мебелите са унищожени. Бойлерът, който бил отнесен от силния вятър, не е открит и е неизвестно къде е паднал.

В момента шестимата обитатели на къщата са настанени при съседи и очакват помощ от държавата за възстановяване на жилището си, предаде dariknews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
yuiyu

yuiyu

18.12.2023 | 01:01

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може--~~~--- https://tyny.to/sunex

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?