Следвайте ни

Тормоз заради голям бюст, последва извинение СНИМКА

viber icon

Големият бюст може и да създава проблеми на красивите жени. Доказа го случай в Града на любовта.

Музеят д'Орсе в Париж се извини на жена, от която поискали да прикрие деколтето си за да влезе, след като посетителката огласява инцидента в "отворено писмо", което публикува в социалните мрежи, съобщава DW.

"Когато застанах на входа на музея, дори нямах време да си подам билета- гледката на бюста ми шокира агент, отговарящ за контрола", пише тя в своя акаунт в Twitter (@jeavnne ), който е споделен повече от 21 000 пъти.

Агентът се обръща с коментари „А, не, това не е възможно, това няма да стане“, пише жената, която публикува и снимка с въпросната рокля.

Според То,както се идентифицира в акаунта си, музейния служител й нарежда да се покрие със сако, за да влезе. "Чувствах се победена, принудена, засрамена, останах с впечатлението, че всички гледат бюста ми, а аз съм просто жена, която е „сексуализирана“ и иска да влезе в музея".

Накрая Жана приема да облече сако, за да влезе, защото й казват, че такива са „нормите“ и вече вътре забелязва, че много произведения представляват голи мъже и жени, като последните са „с малки гърди“, подчертава тя.

Съобщението не отнема много време, за да предизвика реакция от музея. Също чрез социалната мрежа оттам се извиняват с думите „Ние дълбоко съжаляваме за този инцидент и се извиняваме на засегнатото лице“.

Много потребители изразиха подкрепата си за младата жена през последните часове с различни послания и дори със снимки на известни картини.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?