Следвайте ни

Топастронавт на НАСА срещнал кораби на извънземни

viber icon

Франклин Стори Масгрейв е популярен и уважаван в САЩ. За 84 години от живота си той е летял в космоса, служил е в морската пехота, работил е като полеви лекар и инженер, станал е математик и е получил цели шест академични отличия, съобщават световните издания.

Франклин има шест полета. По време на мисиите мъжът е успял да види много неща. Така например, преди време астронавтът е разказал пред медиите, че е виждал огромни НЛО.

Външно извънземните кораби приличали на голяма гърчеща се змия. Вълнообразните движения на НЛО били хипнотизиращи. Извънземните летели след неговия космически кораб, но не планирали да нападат. До ден днешен мъжът не може да си обясни това, което е видял. Няма причина, обаче, да не се доверим на Масгрейв, който е учен, астронавт и военен.

Според Франклин Мъсгрейв, той и намиращите се на борда са се натъкнали на много напреднала цивилизация, която съществува от няколко милиона години. Хората изобщо не са интересни за тези създания, следователно да се осъществи контакт с такива напреднали същества е невъзможна мисия.

Астронавтът не се наема да твърди нищо, защото самият той не е разбрал много от видяното. Дълго време астронавтът се е опитвал да изясни за себе си някои аспекти от дейността на извънземните, но просто няма информация.

Едно нещо той знае със сигурност: определено има други цивилизации и те са много по-развити от хората. Хората все още се нуждаят от повече от един век, ако не и от хилядолетие, за да достигнат нивото на развитие на извънземните цивилизации.

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

25.08.2020 | 21:06

Грабежи,убийства,сребролюбие,лъжи,измами,клевети,войни.Спокойно бих казал,че спрямо дори и от най-изостаналите извънземни,сме още в каменната епоха.И както на всеки му е известно с диваци никой не иска да контактува.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?