Следвайте ни

Тонове злато стоят непокътнати! Ето къде

viber icon

Златото е не само химичен елемент, но и основният елемент на световната финансова система. Особено сега, в днешното време на пандемия и продължителна финансова криза. Днес, когато валутата на повечето световни страни се обезценява, този благороден метал излиза на върха, пише в. Труд.

Изглежда, че на нашата планета има огромен брой златодобивни компании, а златото се добива от векове. Мнозина вярват, че вече сме изчерпали повечето природни ресурси на планетата.

Но това заключение изобщо не съответства на реалността, тъй като се предполага, че човечеството е успяло да извлече от недрата на Земята по-малко от един процент от наличния благороден метал.

Златото е най-важният метал, тъй като не се окислява и практически не подлежи на химични реакции с други елементи. Нито една съвременна джаджа не може бъде завършена напълно без златни частици. Очевидно е, че за космическата индустрия търсенето на злато също ще се увеличи.

Почти цялото злато на Земята е концентрирано в нейното ядро. Ако някога човечеството измисли технологии за изпомпване на злато от течното ядро, ще настъпи икономическа революция. Ядрото съдържа приблизително два квадрилиона тона злато.

Може и да ви е трудно да повярвате, но истината е, че 99% от златото на планетата ни се намира в ядрото. Това се дължи на факта, че в самото си създаване планетата ни е била в нещо като течно състояние и ядрото се е оформило първо.

Още по-впечатляващото е, че цялото злато, което намираме, е дошло на повърхността преди милиони години. Останалото все още си стои добре пазено в горещото ядро.

Всъщност в ядрото има достатъчно благородни метали, за да покрият цялата повърхност на Земята с дебел четири метра слой.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Schetovodstvo

Schetovodstvo

03.02.2021 | 09:35

NYAKOY IZMISLEN "UCHEN" VECHE E BIL V YADROTO NA ZEMYATA ZA DA ZNAE ZA NALICHETO NA квадрилиона TONA ZLATO !

Отговори
1 1
Аз знам къде

Аз знам къде

02.02.2021 | 23:37

Тонове злато непокътнати има в нощното шкавче на Тиквун Една Мата Хари ми го каза и показа И съм си добре Защото Гейшев не знае нищо за златото Лапай сега майна злато

Отговори
7 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?