49

Тина и Ервин - любов в имение за $76 милиона

Тина Търнър си отиде в имение с частно езеро, плувен басейн и застроена площ от 26 000 кв. метра на брега на езерото в Цюрих. Имението е оценено за 76 милиона долара и певицата и съпругът й го купуват доста трудно, съобщава "Дейли Мейл". За него по същото време кандидат-купувач е Роджър Федерер. Накрая той купува имот в село Стаефа до Цюрих.

Сградите в имението са в традиционен швейцарски стил - няма никакви залитания по модерната архитектура.

Тина и съпругът й Ервин Бах чакат доста дълго време за да получат швейцарско гражданство. Само така, според законите в алпийската република, може да придобият собственост в нея. Имението е купено преди няколко години.

Повече от 30 години Тина живя в Европа, като преди това се отказа от американското си гражданство. „Направих това, защото Европа харесва повече моята музика. Напуснах Америка защото успехът ми е в друга страна и защото гаджето ми е в друга страна”, каза преди много години в шоуто на Лари Кинг Тина Търнър. 16 години е разликата във възрастта между Тина и Ервин Бах.

Когато Тина и германския й съпруг решават да се установят в Швейцария, те се насочват към село Стаефа. Но първоначално наемат имот наречен Шато Алгонкен в близкото село Куенснахт. И точно това е сегашното имение на Тина и Ервин. Двамата го купуват точно в първата пандемична година.

Тина Търнър купува имението точно след като продава правата на целия си музикален каталог за 50 милиона долара на BMG.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
434

434

25.05.2023 | 21:13

Велика певица, която се отказа от американско гражданство за да живее в ШВЕЙЦАРИЯ

Отговори
2 0
Лорд МУЗИКА

Лорд МУЗИКА

25.05.2023 | 17:52

Най великата певица . RIP .

Отговори
5 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?