Следвайте ни

Теория на конспирацията: Чрез Луната извънземните контролират живота на Земята

viber icon

Директорът на Международния информационен център за уфологични изследвания Валери Уваров разкри, че Луната е уникална база, от която може да се наблюдават и контролират процесите, протичащи на Земята и в Слънчевата система. Уфологът сподели хипотезата си в интервю за руското издание риафен.ру.

 Той коментира и клипът в Youtube за НЛО под повърхността на естествения ни спътник.

Валери Уваров твърди, Луната е много по-млада, отколкото си мислим.

„Тя се е появилиа сравнително наскоро. Това се е случило преди около 13 хиляди години. Счита се за естествен спътник на Земята, но във всички древни текстове се твърди, че е възникнала след голяма катастрофа в Слънчевата система. Появата й е била придружена от катастрофално наводнение на нашата планета”, пояснява изследователят.

„Луната е най-големият оцелял фрагмент на планетата Тиамат, която някога е съществувала в Слънчевата система. За да си представим реалната й маса, трябва да се вземат предвид обектите от астероидният пояс между орбитите на Марс и Юпитер. Необходимо е да се сумират масите им, да се добави тежестта на Луната и отломките, които се въртят край Юпитер“, каза още щефът на Международния информационен център за изследвания на НЛО.

Междувременно стана известно, че откритите през миналия век удължени черепи в Перу, принадлежат на извънземни. Според уфолози те са били на представители на цивилизация, живяла на Земята преди хилядолетия, съобщава Езоройтер.ру.

Мистериозните черепи били открити през 20-те години на миналото столетие. 

Според Брайан Фостер черепите са принадлежали на извънземни. Той разкри данните от  ДНК- анализ, според които била налице неизвестна мутация в митохондриите, която не можело да бъде открита при нито един земен човек или животно. Изследваният череп е бил на индивид, нямащ нищо общо с Homo sapiens и еволюцията на Земята. Той е от различен биологичен вид и е малко вероятно да е бил в състояние да се кръстосва с хора, добавя Фостер, пише pik.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?