71

Тежко болен ли е Путин? Израел го лекува с единствените в света лекарства

Руският политолог Олга Курносова коментира информацията на украинското разузнаване, че президентът на РФ Владимир Путин е тежко болен и може дори скоро да умре.

В ефира на предаването „Аргумент“ тя отбеляза, че Кремъл няма да потвърди подобна информация, но има любопитни факти, които показват възможни проблеми.

 „По принцип не може да има открита реакция на тази информация от страна на Кремъл. Струва си да погледнете кадрите, които Кремъл разпространи - като присъствието на Путин на коледната служба (бел. ред. Путин бе сам и не бяха допуснати външни лица)... Не стига, че тази служба е за един човек, но е напълно неразбираемо кога се е извършила тази служба... Тоест, беше много лесно да се заснеме тази сцена преди година или на всеки друг ден“, каза Курносова.

Според политолога сега е трудно да се прецени какво точно се случва с Путин. Курносова обаче има вътрешна информация за лечението му. "Струва ми се, че Путин наистина не се чувства много добре. Но факт е, че той получава много добро лечение. Както ми казаха моите израелски приятели, завръщането на Нетаняху на власт като министър-председател на Израел възстанови връзката на Путин с израелската медицина, която връзка беше прекъсната, когато Нетаняху напусна властта. Дават му се специални лекарства, които вземат предвид неговия генетичен код, неговата ДНК, това са много скъпи лекарства, те могат да бъдат направени само в Израел. Сега това лечение отново стана достъпно за Путин", каза Курносова, пише pik.bg.

Тя каза още, че след смъртта на диктатора Русия ще бъде изправена пред тежък период на транзит. Елитите на страната агресор не са се договорили предварително за всичко. Все още няма явен фаворит кой ще наследи Путин. Украинското военно разузнаване е уверено, че Путин има рак. В началото на януари Кирило Буданов изрази надежда, че кремълският диктатор скоро ще умре и то преди края на войната.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
656

656

12.01.2023 | 17:34

Путин ще умре след като смачка либерал-комунистите в ес и сащ

Отговори
2 6
Кой е болния

Кой е болния

12.01.2023 | 11:39

200 пъти го погребвахте 300 пъти двойници че имал 1 000 преврата срещу него Няма болест във медицината която да не сте му. писали че има Всъщност кой е болен от чиййфутска пропагандна лудост Боли го уййййййя на Путин за вас Чийййфутите И баш чийййфути ще опре да го ликуват Юди Знае той как излекувахте Христос на Кръста

Отговори
5 13
Ех Мириша Дейли,

Ех Мириша Дейли,

12.01.2023 | 10:37

По пътя на "майор Синклер-Хидет" паша!

Отговори
3 4
Коментар

Коментар

12.01.2023 | 09:27

Това са лъжи и клевети. Путин никога няма да предостави своя генетичен код на чужденци. Няма никаква гаранция, че от Израел данните няма да стигнат до САЩ и да се използват за създаването на генетично оръжие срещу него. Не случайно когато пътува, руският президент е съпроводен от две секретни куфарчета. В едното е ядрената “кнопка”, а в другото куфарче с е р е. За това куфарче се грижи специален човек, от най-доверените. Никакви генетични следи не трябва да остават след него.

Отговори
10 4
Второто куфарче

Второто куфарче

12.01.2023 | 09:46

За другото куфарче се грижат двама души!

Отговори
7 2
Най здрав е

Най здрав е

12.01.2023 | 08:54

Бай Дaн /ако помни ,какво са го питали/ !

Отговори
8 11
Истината

Истината

12.01.2023 | 08:46

A какво ги интересува всичко това нормалните хора? Дано оздравее скоро, че Хага го очаква!

Отговори
31 5
Истината

Истината

12.01.2023 | 08:58

в пловдивската лудница с диагноза - copocoпaтия

Отговори
7 17
Путлер когато и да умре, все ще е късно

Путлер когато и да умре, все ще е късно

12.01.2023 | 10:25

Слава Украiне !

Отговори
9 7

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?