46

Тежка диария обърна полет от Атланта до Барселона

Полет на Delta Air Lines от Атланта до Барселона в петък вечерта беше принуден да се върне, заради пътник с тежка диария.

Airbus A350 тръгнал навреме вечерта на 1 септември с 336 пътници на борда, но е бил принуден обърнал в обратна посока над централна Вирджиния.

„Имахме пътник с диария през цялото време, настояха да се върнем в Атланта“, каза пилотът на DL 194 пред контрола на въздушното движение.

Airbus 350 пристига обратно на международното летище Хартсфийлд-Джаксън в Атланта малко повече от два часа след излитането си, според FlightAware.

От Delta казаха на CNN, че полетът е бил забавен малко над осем часа, но е кацнал в Барселона без допълнителни инциденти в събота в 17:16 часа. местно време. „Нашите екипи работиха възможно най-бързо и безопасно, за да отведат пътниците ни до крайната им дестинация“, каза говорител. „Искрено се извиняваме на нашите клиенти за закъснението и неудобството за техните планове за пътуване.“

Това не е първият полет това лято, при който изживяването на пътниците е нарушено от телесни течности. Тази седмица Air Canada се извини, след като на двама пътници им беше посочено да седнат на непочистени от повръщано при предишния полет седалки.

Инцидентът е станал по време на полет между Лас Вегас и Монреал на 26 август.

А на 30 юни пътник в полет на Air France от Париж до Торонто откри, че седалката му още е мокри от кръв и диария на предишен пътник.01

Хабиб Бата каза пред CNN, че е усетил странна миризма, „като оборска тор“, но когато предупредил стюардеса, му били дадени мокри кърпички и трябвало сам да почисти мястото, преди да му бъдат предложени одеяла от бизнес класа, за да попие отпадъците. „Трябваше да седим там, миришейки кръв през следващите седем часа“, каза той пред CNN.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?