3906

Те са сред нас! Мистериозно НЛО се появи в небето и стресна всички, вижте къде

В YouTube се появи видео, запечатало мистериозна случка в небето над Колумбия

То първоначално е било публикувано в популярния испански онлайн форум Forocoches, където бързо се е превърнало в център на дискусия, съобщават световните издания.

Видеото, публикувано от потребителя @ensaladilla, показва нещо невероятно: метален обект, движещ се с висока скорост през облаците близо до пътнически самолет. Самолетът летял от Богота за Саленто и много пътници станали свидетели на това необяснимо явление.

Пилотите винаги са били едни от най-честите наблюдатели на НЛО, но както се оказва, пътниците също могат да станат ценни източници за изследване на неидентифицирани обекти. Наличието на смартфони им позволява да документират удивителни моменти, пише БЛИЦ.

Въпреки че НЛО-то остава загадка, човек не може да не бъде изненадан от качеството на полученото изображение.

Странният метален обект предизвика много въпроси. Например, дали този обект има земен произход или тук наистина са замесени представители на извънземни цивилизации?

Експертите по НЛО призовават за по-нататъшно разследване на този случай, надявайки се да получат повече информация, която би могла да разкрие мистерията на тази среща в небето над Колумбия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дай теЩ го това видео

Дай теЩ го това видео

26.10.2023 | 17:54

Да го видим

Отговори
4 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?