Следвайте ни

Тази булка се успа и изтърва сватбата си

Големият ден на бъдеща булка от Великобритания се превърнал в истинска катастрофа, когато тя така и не успяла да стигне до църквата навреме и пропуснала цялата сватбена церемония.

46 годишната Никола Туохи от Хорнчърч, графство Есекс, Англия, закъсняла толкова много за собствената си сватба, че така и не успяла да се омъжи, защото бъдещият й съпруг я зарязал.

Никола прекарала месеци наред да планира своята мечтана сватба, струваща 12 000 британски лири, на която щяла да се омъжи за годеника си Дарън Фърн, разказва историята на нещастната булка британският вестник Sun, цитиран от новини.бг.

Майката на три деца се запознала с мъжа на живота си в интернет, а пет седмици по-късно той й направил предложение за брак. Двамата планирали грандиозното събитие в продължение на 17 месеца, с помощта на трите деца на Никола - Александър (20), Изабела (8) и Макс (7).

Сватбената церемония трябвало да се състои през юли 2016 г. „Вината за всичко бе изцяло моя. Имах да свърша толкова много задачи в самия сватбен ден, че получих нервен срив", разказва пред изданието Никола.

Всичко започнало в ранното утро, защото будилникът на Никол не иззвънял да я събуди. Тя била забравила да навие алармата и изпуснала часа си за фризьор. Гримьорът също закъснявал, което принудило бъдещата булка да посети местния търговски център, където да направят грима й. Крайният резултат от това отчаяно действие се оказал страшен, в буквалния смисъл на думата. Разстроена от вида си, Никола се втурнала към дома, за да измие лицето си и да го гримира отново, а часовникът показвал, че до началото на церемонията остават само 90 минути.

Все пак Никола се качила в стария си форд и потеглила. Вече била закъсняла с цял час. В църквата обаче не открила никого, освен уредника, който й подал бележка от нейния възлюбен, с която той слагал край на отношенията им изобщо.

„След това отново се събрахме за известно време, но разочарованието тежеше и на двама ни и се разделихме. За всичко съм виновна аз. Чувствам, че изгубих абсолютно всичко, освен похарчените 12 000 паунда за сватбата”, казва Никола

Росен Саръмов

Репортер - екип "общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?