4232

Тайните експерименти на САЩ: Чудовищно! Кръстосват хора с извънземни

Tези тайни проекти не само се осъществяват, но и продължават

Известният учен и изследовател на НЛО д-р Стивън Гриър говори за тайни експерименти на правителството на САЩ, които според него включват комбиниране на човешка и извънземна ДНК. За това пише Daily Star.

В ексклузивно интервю за YouTube канала VLAD TV, Гриър изрази съмнения относно възможността за естествено размножаване между видовете, но призна, че са проведени междувидови класифицирани експерименти.

Д-р Гриър цитира не по-малко от 119 случая на срещи на НЛО със Земята, като подчертава, че „нормалното“ възпроизвеждане между хора и извънземни е малко вероятно. 

Той изразява съмнения относно възможността за подобно събитие, въпреки че признава, че с използването на модерни технологии като CRISPR и клонирането могат да се постигнат някои резултати.

Според учения проведените експерименти, включващи сливането на човешка и извънземна ДНК, са създали странни форми на живот, отчасти човешки, отчасти извънземни. 

Той не изключва възможността за създаване на хибриди чрез съвременни генетични технологии.

Д-р Гриър също така разкрива, че има програми, насочени към създаване на съзнателен интерфейс между човек и машина, което според него е опит за хакване на навигационните системи на космическите кораби, цитира БЛИЦ.

По време на разговора Гриър също така заяви, че извънземни кораби са били открити и изучавани от 30-те години на миналия век. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
кенке

кенке

16.11.2023 | 11:40

Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук----> mub.me/medik

Отговори
0 4

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?