71

Тайният син на Чарлз III и Камила изплува отново! Изяви претенции за престолонаследник

56-годишният инженер от Куинсланд Саймън Чарлз Доранте-Дей, който твърди, че е тайният син на крал Чарлз III и съпругата му Камила, заяви, че ще предприеме правни действия, за да докаже родословието си въпреки неотдавнашната смърт на Елизабет II. Това каза австралиецът в ефира на News7.

Осиновен на осеммесечна възраст от семейство, което е имало връзка с британския кралски двор, Доранте-Дей реагира болезнено на факта, че престолонаследникът Уилям получи титлата принц на Уелс, която се полага на наследника на трона от първа линия.

Удостояването на принца с тази титла Доранте-Дей описва като "ритник в лицето". По думите му, най-малкото, което Чарлз III може да направи, е да го признае за свой син.


"Ако не си ми баща, докажи го", казва той. Австралиецът отдавна настоява да се направи ДНК тест от членове на кралското семейство и е убеден, че резултатът ще е в негова полза.

Мъжът не крие, че се е консултирал с адвокати, след като писмото му, адресирано до кралицата, не било удостоено с отговор.

Доранте-Дей е роден в Портсмут (Великобритания) на 5 април 1966 г. и е осиновен на осеммесечна възраст, след което семейството му се премества в Австралия.

И двамата му осиновители - баба му и дядо му, са работили за кралицата и принц Филип в едно от техните кралски имения.

Саймън Чарлз твърди, че приемната му баба му е казала, че истинските му биологични родители са Чарлз и Камила. Ако тази информация е вярна, излиза, че крал Чарлз III и Камила започват близките си отношения през 1965 г.

Доранте-Дей твърди още, че Камила е отсъствала от британската публична сцена, а Чарлз е бил изпратен на пътуване до Австралия девет месеца преди раждането на бебето.

Според него Камила дълго време не е била съгласна да се раздели със сина си и го е криела от света с помощта на кралското семейство и служителите по сигурността. По думите му, основното условие за осиновяването е било имената му Саймън и Чарлз да не бъдат променени.

Представената от Доранте-Дей хронология на събитията обаче противоречи на официалните записи, които гласят, че новият крал и Камила са се срещнали пет години след раждането на Саймън Чарлз.


Камила Паркър Боулс се омъжи за принц Чарлз през 2005 г., 10 години след развода си с Андрю Паркър Боулс. Именно тя е смятана за главната виновница за нещастния брак на по онова време все още престолонаследника Чарлз и принцеса Даяна.

На страницата си във Facebook Доранте-Дей е показал голям брой снимки, на които се вижда приликата му с членове на британското кралско семейство. Една от тях е колаж между негова снимка и тази на починалия през 2014 г. брат на кралица Камила Марк Шанд.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

17.09.2022 | 08:33

гори ХОТЕЛ ЦЕНТРАЛ в СОФИЯ има загинал и пострадал

Отговори
4 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?