2374
Следвайте ни

Тайландка взриви работното си място, до гуша ѝ дошло заяждането на шефа ВИДЕО

viber icon

В тайландската провинция Накхон Патом служителка в склад за моторно масло, запали сградата, която в последствие избухна. Според Daily Mail тя обяснила постъпката си с факта, че вече не може да понася заяжданията на шефа си.
 


Охранителни камери заснели 38-годишната управителка на склада Ан Шрия да върви между редиците от контейнери със запалка и парчета хартия в ръка. Вижда се как запалва хартията и я хвърля в картонена кутия, пълна с двигателно масло. На друг запис, направен малко по-късно, се вижда, че над един от контейнерите трепти пламък, който скоро се разпространява към съседните редове. Хиляди литри масло се съхранявали в едноетажния склад.

След ареста Шрия признала за палежа. Тя заявила, че стресът от общуването с 65-годишния мениджър, който постоянно се оплаквал от нея, я тласнал към престъплението.

Шрия работила в склада от девет години. Тя не е предполагала, че пожарът ще бъде толкова опустошителен и със сигурност не е планирала да взривява работното място. Шефът й заявил в полицията, че винаги е бил мил с Шрия.

В 4-часовото гасене на огъня са участвали 40 пожарни коли. Пожарникарите трябвало не само да локализират огъня, но и да спрат изтичането на масло в канализацията.

При пожара е ранен един човек. Освен склада са пострадали и 10 десет къщи в съседство.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Майна

Майна

13.12.2021 | 00:01

Тази трябва да е убият незабавно

Отговори
1 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?