1553

Тайландка нае любовница на мъжа си за тройка, уволни я

Жителка на Тайланд организира кампания в социалните мрежи за намиране на любовница на съпруга си, съобщи Daily Star.

44-годишната Патима публикува в TikTok оферта за любовницата. Към кандидатките бяха поставени множество изисквания. Те трябваше да са на възраст не по-малко от 30 и не по-възрастни от 35 години, да имат завършено висше образование или висше образование и да имат медицинско свидетелство срещу СПИН. В замяна на любовницата беше обещана месечна заплата от 15 000 бата ($4123), безплатно настаняване и храна.

„Двама служители ще бъдат наети да помагат с документите в офиса, друг ще трябва да се грижи за мен, съпруга ми и детето ми“, отбеляза Патима и обеща, че ще се отнася добре с любовницата на съпруга си, но тя ще трябва да й помага в домакинската работа.

„Давам възможност на съпруга си да избере с кого иска да спи или да бъде. Няма да има график, той ще може да избира сам “, каза тя.

Публикацията събра над 56 000 харесвания и 2000 коментара. В резултат на това двойката намери 33-годишна жена, която се присъедини към семейството като любовница.

По-късно Патима каза, че жената не е оправдала очакванията на съпруга си. Въпреки че първоначално тя обяви набирането на трима кандидати, след това позицията беше закрита и офертата не бе възобновена.

По-рано беше съобщено, че семейна двойка от американсикя щат Орегон довеля любовница в къщата и не съжалява за решението си. Те се редуват за секс с нея, докато третият партньор ги гледа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?