3906

Тъжна Вест! Почина световноизвестен актьор от филмите за "Индиана Джоунс"

Египетският актьор Ахмед Ел Шенауи почина в Лондон на 75 години. Той изигра ролята на търговеца, който с апломб обяви появата на плъзгаща се „змийска изненада“ на масата във филма „ Индиана Джоунс и храмът на обречените“, пише Телеграф.

 

 

Вестта за неговата кончина бе оповестена от дъщеря му Еман Ел Шенауи едва сега. За The Hollywood Еман разкри, че баща й е бил хоспитализиран с фрактура, но е развил инфекция, която е довела до сепсис. 

Ел Шенауи може да се похвали със завидна актьорска кариера. Той играе затворник в филма на ужасите на Алън Паркър и има централна роля в кинолентата “Елемент на престъплението”. 

Във филма на Стивън Спилбърг от 1984 г. „Индиана Джоунс и храмът на обречените“ Ел Шенауи, носещ развяващи се перлени огърлици и гъсти черни мустаци, които се простират до бакенбардите му, седи до Уили Скот (Кейт Капшоу) на дълга банкетна маса.

Основното ястие, което пристига, е огромна змия, която се разрязва, за да се разкрие във вътрешността си множество живи змии. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
denn

denn

11.03.2024 | 20:05

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим!:--- https://e.vg/mens

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?