3906

Тъжна вест: Почина холивудска легенда от хитов филм

Сюзън Беклини напусна този свят. Красавицата ще бъде запомнена с ролята си в "Челюсти". 

Баклини стана известна през 70-те години на миналия век с ролята си на Криси Уоткинс във филма на ужасите с огромната бяла акула, станала символ на този вид хоръри.

Холивуд загуби знакова актриса.

Американската актриса и каскадьорка почина на 77-годишна възраст, на 11 май, съобщи нейният агент Матю Темпълтън, пише standartnews.com.

„С дълбоко съжаление потвърждавам, че нашата любима Сюзън почина тази сутрин. Бихме искали да благодарим на всички за техните съболезнования в този момент. Моля, уважавайте поверителността на семейството в този труден момент“, каза той пред медиите, пише Телеграф.

Джефри Крамър, който играе заедно с нея като полицай Леонард Хендрикс във филма на ужасите, също отдаде почит на актрисата в колоните на Daily Jaws . „ Сюзън беше мила, любяща душа и ще липсва много на общността на Jaws. Тя има специално място в сърцата ни!“, каза той.

Героинята на Сюзън Беклини - Криси Уоткинс, е първата жертва на страховитата акула във филма „ Челюсти“ , където нейната героиня е нападнат от акула, докато плува сама през нощта - един от най-запомнящите се в историята на киното на ужасите.

Заснемането на този кадър отнело три дни. Лош спомен е оставил за актрисата, която  през 2023 година довери, че водата е замръзнала по време на снимките.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?