Следвайте ни

Световен стрес: Facebook се срина тотално

viber icon

Facebook се срина в редица страни – от САЩ до Япония, посочват данни на уебсайта на Downdetector. Потребители от САЩ, Великобритания, Холандия, Франция и Япония се оплакаха от работата на социалната мрежа. 

В Русия не са регистрирани проблеми.

85% от американците съобщават, че не могат да влязат в страниците си във Facebook, 5% се оплакват от емисията новини, а други 8% от потребителите изобщо нямат социална мрежа, пише "Дарик".

Във Великобритания 68% от потребителите не могат да влязат в акаунтите си, 15% съобщават за срив в приложението, а други 17% изобщо не могат да използват Facebook.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Вероятност

Вероятност

23.01.2021 | 15:14

Отмъщението на Бай Дончо. Не можа да преглътне обидата да му резнат профила и да спре с коментарите, подстрекаващи към омраза и насилие.

Отговори
3 2
Стрес в Марица

Стрес в Марица

23.01.2021 | 12:59

Тотален стрес цари в редакцията на Марица. По непотвърдени данни от сигурни източници, щели да уволняват журналисти поради некадърност и неграмотност. Стресът е неописуем, жените реват в тоалетната а мъжката част пие и псува. Същият сигурен източник споменава за масово самоубийство на персонала, поради стресът от евентуално уволнение. Засегнатите се вайкат, че ако ги изгонят от Марица, нямало никъде да ги вземат вече, защото Марица била дъното и ще трябвало да си намерят истинска работа. Ужас.

Отговори
6 0
Да мре

Да мре

23.01.2021 | 12:33

Изяснете дефиницията на 'световен стрес' - самоубийства ли има? Хорята се мятата от последния етаж ли какво?

Отговори
3 0
Зукърбърг

Зукърбърг

23.01.2021 | 08:18

Това е отмъщението на Тръмп.

Отговори
6 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай