46

Сватба за милиардери: Индийци затвориха хотел с 1200 легла СНИМКИ

След пандемията, това лято има бум на сватбени церемонии на индийски и ливански богаташи по егейското крайбрежие на Турция.

Сватба, организирана от индийски милиардери в ултра луксозен хотел в квартал Торба в курорта Бодрум, окръг Мугла, привлече вниманието на медиите.

Хюриет

Роднини и гости на индийските милиардери, пристигнаха в Бодрум с 5 самолета, специално наети за случая. Организаторите на тържеството напълно затвориха петзвезден хотел с 1200 легла, за да могат поканените гости да се чувстват удобно на тридневната сватба.

Индийска сватба

Индийски и руски танцьори възпроизведоха известни боливудски парчета. Гостите се забавляваха с музиката, подбрана от световноизвестния индийски Dj Sumit Sethi.

Хюриет

На сватбената церемония присъстваха специални особи от Лондон и САЩ. На гостите се сервираха деликатесите от индийската и турската кухня.

Хюриет

Индийските милиардери се състезаваха по елегантност помежду си въпреки 34-градусовата жега. Всяка вечер партитата бяха с различна тематика, а гостите - с различни тоалети.

След сватбената церемония, по-младите гости продължиха забавленията в морето с плаваща дискотека катамаран.

Хюриет

Ще организираме още 4 сватби през септември-октомври заяви Дуйгу Шупели, която съдейства от турска страна за организацията. "Интересът на индийските богаташи към Турция се увеличава ден след ден. Те са привлечени от хотелската инфраструктура, нивото на услугите и цените, които предлагаме."

Хюриет

Такива организации имат значителен принос и положителен ефект не само за хотела, където се намират, но и за областта и икономиката на страната. Поради тази причина Бодрум успя да се превърне в център на вниманието на индийските компании", допълни тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?