Следвайте ни

Страхотия! Адско предсказание на Распутин изправи косите на всички

viber icon

"Учените ще създаватсъщества, които не са съществували в природата, ще се появят хора без души, които ще атакуват градове и села, ще бъде много трудно да ги спрат", предсказва руският монах и мистик Григорий Распутин, пише fakti.bg.

„Лудият монах“, както е наричан странникът, който предсказва с абсолютна точност собствената си смърт, както и тази на царското семейство, а също и болшевишката революция в Русия, направил прогноза, според която планетата ще бъде изправена пред страшен катаклизъм. В резултат на това океаните и моретата ще покрият по-голямата част от сушата.

Той прогнозирал рязка промяна в климата. Много земи ще се превърнат в пустини, а сняг ще падне там, където преди е било топло, пророкувал Распутин.

Масово ще се изграждат атомни електроцентрали, но заради природни бедствия радиацията ще попадне в околната среда. Всичко ще се отрови, хората масово ще се разболяват и ще умрат, предупредил загиналият при драматични обстоятелства през 1916 г. монах.

Той разказвал за три змии, пълзящи из Европа, а след тях всичко било в огън. Третата вече изгоряла, а втората щяла да унищожи всичко със себе си. Според него Третата световна война ще е ядрена.

Распутин предсказал, че мюсюлманите ще станат по-силни и ще започнат война в Европа. Русия с Франция и Германия ще защитават християнския свят, пророкувал „лудият монах“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

30.09.2020 | 19:59

Колегата Распутин въобще не е бил луд.Каквото е казал всичко се е случило и то с абсолютна точност.

Отговори
20 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?