4232

Стотици фенове оставиха цветя пред емблематичната сграда на Приятели

Стотици фенове на покойния актьор Матю Пери изразиха почитта си към него пред емблематичната сграда, чиято фасада е използвана в сериала „Приятели”. Блокът се намира в нюйоркския квартал „Гринич Вилидж”.

 В нея всъщност не са снимани сцени от шоуто, но сградата, която се вижда във всеки епизод на сериала, е напълно реална. Кафенето „Сентрал Пърк”, в което шестимата герои редовно ходят, също е фикция.

„Аз съм от южната част на Индия, от едно малко градче. Дори и там знаем „Приятели”, гледал съм го четири или пет пъти. Много е тъжно, че Матю Пери си отиде”, сподели фен от Индия.

„Приятели” означаваше много за всички ни. Сериалът е иконичен и сега, хората все още го гледат. Дъщеря ми е гледала само няколко епизода и ми каза, че иска да продължи, а е едва на 12 години”, обясни почитателка на Матю Пери.

Пери, който изигра ролята на Чандлър Бинг, почина на 54 години след удавяне в джакузито си. Обстоятелствата около инцидента все още се изясняват.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Голям праз

Голям праз

31.10.2023 | 12:24

Ония ден един колега гледа някави клипчета и по едно време пита коя е тази Йорданка Христова . Човек на почти 30 години знаеш чалга , и екшъни елементарни. Не стъпвал в театър никога. Не гледал нито един наш филм освен от тези сериали и някой друг от сегашните филми който правят. Не познаваш по стари певци и артисти . Маниак само на онези "артисти" с мускули като арнолд , Слай , скалата , вин Дизел и други подобни кухари. И сит Ком като този гледа само .

Отговори
1 0
Голямия

Голямия

31.10.2023 | 12:18

Актьор няма що , не може да се сравнява с нашите . Кино , Театър , Телевизия. Драма, комедия , исторически. А този един сериал, няколко филма . Даже не оже да се сравнява с някой техни артисти . И вече е досадно с него идолопоклонничество пред един американец. Тези не знаят колко звезди и ат на знамето попаднах на клип как питат кравари за това . Даже мислят че Европа е страна не континент.

Отговори
1 0
вика

вика

31.10.2023 | 08:11

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от ту: -----> https://lmy.de/keto

Отговори
0 1
Един

Един

31.10.2023 | 06:59

Бокл..ук американски по малко разбрах е за него. Който го е харесвал тоя сериал по точноСИТ КОМ си е за него.

Отговори
1 0
Вчера чух

Вчера чух

31.10.2023 | 06:58

Няколко коментара за тоя от разни хора , един наркоман по малко , имат пари но не знае как да се весели . Не е могъл да издържа напрежението от снимките и за това е почнал да пие ,след това дрога ,хапчета. Тези не говорят един с друг за проблеми а търчи при психоаналитик .

Отговори
1 0
А престанете

А престанете

31.10.2023 | 06:55

Не се интересува е от ТОЗИ ВЕЧЕ Е ПУК..НАЛ , НАРКО..МАН ПИЯН..ИЦА . ИЗИГРАЛ ЕДНА РОЛЯ В НЯКАКЪВ СЕРИАЛ, спечелил милиони час от тях дал за къща коли и нарко...тици и накрая нарком..анска см.ърт.

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?