1553

Сторми описа секса с Тръмп - мисионерски и набързо

Бившата порноактриса Стефани Клифорд, позната повече с псевдонима си Сторми Даниелс от филмите за възрастни, призна пред съда, че се е чувствала като „разглобена“ след сексуалните си преживявания с Доналд Тръмп. Именно тя е основен свидетел по делото за подкуп срещу бившия американски президент.

В показанията си тя обясни, че Тръмп не е упражнявал вербално или физическо насилие спрямо нея, но е обичал „да доминира“ във взаимоотношенията им. Според обвинението адвокатите на Тръмп са платили 130 000 долара на Даниелс, за да пази в тайна аферата си с Тръмп преди президентските избори през 2016 г.

На въпрос на прокурор Сюзън Хофингер дали двамата са правили секс, Даниелс отговори положително. Свалих си дрехите и обувките. После и сутиена. Направихме го в мисионерска поза, разкри в съдебната зала Даниелс.

След това тя допълни, че е разкрила пред най-близките си, че има връзка с Тръмп. „Казах на много малко хора, че поддържам сексуална връзка с Доналд Тръмп, защото изпитвах срам, че не я прекратих навреме“, посочи бившата актриса.

Даниелс разказа подробно, че Тръмп не ѝ е дал пари или телефона си „или нещо подобно“, докато той не я е помолил да запази поверителността на срещата или е изразил загриженост за съпругата му Мелания Тръмп, съобщава CNN.

Даниелс каза, че се е запознала с Тръмп на турнир по голф през 2006 г., когато е била на 27 години. Магнатът ѝ заявил, че тя трябва „да бъде умната“, защото режисира и играе във филми за възрастни. По-късно бодигардът му Кийт Шилър я попитал дали би искала да излезе на вечеря с Тръмп. Първоначално Даниелс отказала, но в крайна сметка се срещнала с Тръмп в хотелската му стая след консултация с нейния пиар. Последният явно ги разбира нещата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
В редакцията

В редакцията

09.05.2024 | 22:40

Пак потекоха лиги и други телесни течности.

Отговори
8 0
само на ку---рви

само на ку---рви

09.05.2024 | 22:33

им пука за мнението на една кур...ва. Тръмп ще си го премести.

Отговори
7 10
Юрката

Юрката

09.05.2024 | 22:47

Мелания как ли се чувства?

Отговори
14 3
Алекс

Алекс

09.05.2024 | 22:20

Щом го е вкарал си е живо е _ _ не.

Отговори
11 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?