71

Стивън Тейлър отърва решетките: Не бил насилил Жана през 1975-а

Жана Белино се оплака, че преди 49 години Фронтменът на Aerosmith целувал и опипвал, а също така симулирал сексуален контакт с нея

 

Фронтменът на Aerosmith - Стивън Тейлър, отърва решетките, след като делото за сексуално посегателство срещу него беше прекратено. Съдията установи, че описаният инцидент „не е причинил сериозна вреда на здравето на ищеца“, съобщава TMZ.

Миналата година американката Жана Белино заведе съдебно дело срещу Тейлър, обвинявайки го в сексуално насилие по време на единствената им среща. Според нея това се е случило през 1975 г. в Ню Йорк. По време на инцидента Белино е на 17 години и работи като модел. Тя заяви, че Тайлър я е целувал и опипвал, а също така симулирал сексуален контакт с нея.

Делото беше заведено едва миналата година заради законите за защита на жертвите в Ню Йорк. Според този закон давностният срок за такъв тип престъпления се удължава.

Съдията обаче беше на друго мнение и отхвърли иска на Белино, тъй като предполагаемото престъпление трябва да отговаря на редица критерии, включително „представляващо риск от сериозни телесни повреди“. Беше решено, че случаят на Белино не си струва да се проверява.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
rtyrty

rtyrty

23.02.2024 | 18:15

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим..--- https://da.gd/menx

Отговори
0 1
Яка памет. Няма що!

Яка памет. Няма що!

23.02.2024 | 16:05

Тази трябва да помни и раждането си!

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?