1553

Стив Карел се скъса да хвали новата версия на "Офисът"

Развълнуван съм, звучи страхотно самонадеяно. Това каза Стив Карел по повод новата версия на култовия сериал "Офисът" (The Office). В оригиналната американска версия Карел покори сърцата на милиони с ролята си на чудатия шеф Майкъл Скот. 

Възраждането на любимото мокюментари събуди любопитството на Карел, но той няма да участва в шоуто по никакъв начин.

Звездата от "40-годишният девственик" обсъди предстоящото телевизионно шоу на премиерата на новия си филм IF. "Ще гледам, но няма да се появя на екран. Това е просто нещо изцяло ново и наистина няма причина моят герой да се появи в нещо подобно“, каза Карел пред The Hollywood Reporter. 

"Но съм развълнуван от това, звучи страхотно самонадеяно. Харесвам идеята – мисля, че се развива в семейна вестникарска компания, работих с Домнал Глийсън, който е в една от главните роли. Снимах "Пациентът“ с него, той е страхотен актьор и адски мил човек, така че мисля, че ще бъде супер."

Новият сериал беше официално обявен миналата седмица. Интрото към него гласи: "Документалният екип, увековечил клона на Скрантън на "Дъндер Мифлин", търси нова тема, когато открива умиращ исторически вестник от Средния запад и издателя, който се опитва да го съживи с репортери доброволци.“

Сериалът би трябвало да започне продукция през юли, която ще бъде наблюдавана от Грег Даниелс, който създаде американската итерация на "Офисът".

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?