Следвайте ни

Стъкленият трон, който може да ви направи богати

viber icon

Игор Рибаков е милиардер, чието име може да прочетете в списъка на Forbes. 

Той напълни стъклен трон с 1 млн. долара, за да може всеки желаещ да почувства енергията на парите и да стане успешен бизнесмен.
Този проект на Рибаков цели да мотивира хората да умножават своя капитал. Тронът е дело на художника Алексей Сергиенко и носи названието X10.

През октомври на петербургския бизнес-форум Synergy Global руският предприемач изнесе реч, в края на която от тавана на „Газпром Арена“ заваляха пари. Върху зрителите се понесоха банкноти на стойност 20 000 долара.

Всяка банкнота е била собственоръчно подписана от милиардера с пожелание хората да увеличат доходите си 10 пъти. Така бизнесменът се опитва да тласне хората да се осмелят да направят следващата крачка към осъществяването на целите им.
Стъкленият трон, пълен с милион долара, е добра идея, убеден е Игор Рибаков.

Това не означава, че е достатъчно да седнете на трона и утре вече ще бъдете богати. Не. Аз знам каква енергия са парите, не бива да я подценяваме. Хората, които седнат на този трон, ще получат от тази енергия. Ще се заредят.

Аз искам благосъстоянието и нивото на щастие на всички хора да се увеличат десетократно. Минимум 10 000 предприемачи да преуспеят като мен. Правя това заради тях, казва милиардерът.

blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?