46

Спряганата за любовница на Путин проговори: Невъзможното е възможно

Бившата гимнастичка и олимпийска шампионка Алина Кабаева, известна не само със спортните си успехи, но и с тиражираната си връзка с руския президент Владимир Путин, се появи на публично събитие за първи път от доста дълго време.

39-годишната Кабаева присъства на откриването на нова зала по художествена гимнастика в руския град Сочи преди няколко дни, информира "Мирър", цитиран от novini.bg.

По време на събитието тя нито веднъж не спомена името на Путин, нито за войната в Украйна. Вместо това Кабаева окуражи със словото си младите гимнастички, заявявайки им, че "невъзможното е възможно".

Когато аз се занимавах с гимнастика, дори не можех да мечтая за такива условия. Но както често се случва в живота, невъзможното е възможно, и Русия е страна, която предлага огромни възможности, посочи Кабаева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
кабаева

кабаева

09.12.2022 | 11:05

млди гичнастички правете вувузели на тавариш путин и невозможното ще ставен въможно

Отговори
5 2
Западняк

Западняк

09.12.2022 | 03:19

Особено големи са възможностите в Русия за к.урви-гимнастички.

Отговори
9 3
швейцарец

швейцарец

08.12.2022 | 20:58

Ами какво да прави в рушляндия,тук,при нас и е добре - две щерки,*мъничка къща*,лична охрана,мускулест личен боди-гарТ...

Отговори
8 2
Има време за невъзможното

Има време за невъзможното

08.12.2022 | 19:41

Зали има, има и санкции. Новото поколение руски гимнастички ще имат много време да тренират преди да имат възможност да отидат на международни състезания.

Отговори
12 3

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?