71

Спига носел кама при ареста в Италия! Той ли е убиецът на Алена Щерк

Въоръжен с нож е бил заподозреният за убийството на IT специалистката Алена Щерк, когато е арестуван, съобщават от италианската полиция.

40-годишния Виктор Спига бе заловен в понеделник сутринта от италианските власти, след като за него бе издадена Европейска заповед за арест. Той е заподозрян, че е убил IT специалистката Алена Щерк. Тялото й бе открито край Радомир. Причина за смъртта й е тежка черепно мозъчна травма. Основен мотив за убийството, според полицията, е ревност. Виктор Спига и Алена Щерк са имали любовна връзка и общ бизнес, съобщи NOVA.

От итлианската полиция не назовават по име своя арестант, но от информацията, поместена в сайта им става ясно, че се касае именно за Спига. Униформените допълват, че в момента на задържането му в Монтепрандоне, мъжът е носел малък двуостър нож, затова и делото му е изпратено и към прокуратурата на съда на Асколи Пичено за носене на хладно оръжие.

40-годишният е роден в Коста Рика, но е живял дълги години в Италия. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Богдан Попов

Богдан Попов

31.05.2022 | 12:43

Да не се прави на ударен мрьсника а да си признае за убийството на тази красива и добра усмихната дама. Да ми го пратят на мен да го разпитам и да го убия по сьщия начин идиота.

Отговори
7 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?