Следвайте ни

Смут в двора! Кралица Елизабет пуска своя марка алкохол

viber icon

Британската кралица Елизабет II започна да произвежда джин, ароматизиран с растения, отглеждани на територията на имението Сандрингам.  Джинът Sаndringham Celebration Gin се бутилира от компанията "Уатахут" в Норфолк близо до имението на монарха. Бутилката от половин литър струва 50 лири.

Джинът може да бъде поръчан на сайта на имението. След края на ограничителните мерки заради пандемията ще се продава и в магазина за сувенири до двореца.

Британската кралица Елизабет II започна да произвежда джин, ароматизиран с растения, отглеждани на територията на имението Сандрингам, съобщава БТА.

Джинът Sаndringham Celebration Gin се бутилира от компанията "Уатахут" в Норфолк близо до имението на монарха.

Бутилката от половин литър струва 50 лири. Джинът може да бъде поръчан на сайта на имението. След края на ограничителните мерки заради пандемията ще се продава и в магазина за сувенири до двореца.

Британската кралица Елизабет II започна да произвежда джин, ароматизиран с растения, отглеждани на територията на имението Сандрингам, съобщава БТА. Джинът Sаndringham Celebration Gin се бутилира от компанията "Уатахут" в Норфолк близо до имението на монарха.

Бутилката от половин литър струва 50 лири. Джинът може да бъде поръчан на сайта на имението. След края на ограничителните мерки заради пандемията ще се продава и в магазина за сувенири до двореца.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?