4232

Смразяващо! Рибар улови човешки крак от река Дунав, появи се и глава

Рибар извади човешки крак от водата край Виена

Това съобщават австрийските медии.

Мъжът хвърлял въдица в канала Мархфелд в събота. Когато си помислил, че е уловил нещо, рибарят внезапно извадил цяла подбедрица.

Австриецът уведомил полицията, която пристигнала с водолази. От водата са извадени още части от тялото, включително глава, според информационния канал ОЕ24.

Останките били толкова разложени, че първоначално било невъзможно да се определи пола на трупа. По-късно, че загиналият е мъж. Сега криминалистите имат задачата да изяснят дали става дума за престъпление, нещастен случай или самоубийство.

Случаят напомня на друго престъпление, извършено само на около 70 километра югоизточно от канала Мархфелд. През март 2018 г. Алфред У. уби 28-годишната проститутка Зузана С., разчлени тялото й и хвърли частите от тялото в езерото Нойзидл Зе. 

Тогава 64-годишният мъж стана известен като "Морския убиец" и беше осъден на доживотен затвор през 2021 г. По време на процеса стана ясно, че той вече е лежал повече от три десетилетия в затвора за различни прояви на насилие над жени, предаде dir.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?