49

Смразяващи пророчества: Сръбската Ванга - член на тайната група 69

Коя е Верица Обренович?

Информацията за Верица Обренович е оскъдна, твърди се, че е работила за най-висшето политическо ръководство на Югославия. Била е дори член на тайната група 69 на Генералния щаб на югославската армия. Информацията за нея е била строго класифицирана, пише blitz.bg.

Малцина са имали достъп до Обренович и за да не се пропусне нищо от нейните пророчества, специално ѝ е бил назначен за оператор Александър Митрович.

Едва през 2010 г. името ѝ става известно на широката публика.

Верица Обренович починала на 22 юли 2019 г., а причината за смъртта остава неизвестна. Погребана е в Белград на гробището Орловац.

Любопитно е, че гледачката направи своя постоянен оператор Митрович ученик и приемник заради дългогодишната безупречна служба. Сега той споделя нейните „тайни“ с обществеността. Ето какво е предрекла сръбската пророчица:

Много скоро народи в Европа ще усетят на гърба и ефекта от глобалното затопляне, а страните им ще изчезнат от картата на света. Потопът, за който пише в Библията, ще се окаже реалност, а държавите, които ще престанат да съществуват заради топенето на ледниците, са Финландия, Швеция, Дания и Холандия.

Жената, на която властите във вече бивша Югославия назначили дори ТВ оператор, за да записва едва ли не всяко нейно дихание, е говорила и за война за Северен Кипър. Според прогнозите ѝ Русия щяла да го вземе от Турция и да го даде на Гърция.

Според Верица Иран ще атакува Израел, за да защити палестинците. Това Обренович казала още през 2015 година. Според нея Русия, Китай и Индия ще станат център на света, а Великобритания ще се разпадне на Англия и Шотландия. Балтийските страни пък съвсем доброволно щели да станат част от Руската федерация.

Разпад прогнозирала тя и на Испания и Италия. Франция пък ще бъде разтресена от бунтове и терористични атаки.

САЩ ще изтеглят войските на НАТО от Южна Корея, но въпреки това ще последва сблъсък със Северна Корея. Войната ще се води с ракети в небето, казала ясновидката.

В Италия вулканът Етна ще се събуди, ще има земетресение и хората ще напуснат домовете си в паника.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ХА ХА ХА ХА

ХА ХА ХА ХА

06.11.2023 | 05:51

Добро утро, кре.тени!

Отговори
3 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?