49

Смразяващи кадри на НЛО-медуза над американска военна база ВИДЕО

Ново видео, което беше предоставено от изследователя по уфология Джереми Корбел, улавя обект, който изследователите нарекоха „НЛО-медуза“

Записът е направен над американска военна база с помощта на термокамера и развълнува както експерти, така и обикновени хора.

„То лети над водно тяло“, казва Корбел в интервю. „Казаха ми, че внезапно спира, слиза във водата и нищо не се случва в продължение на 17 минути. И ето го, това същество излиза от водата и излита под ъгъл от 45 градуса."

Разследващият журналист и режисьор Джеръми Корбел казва, че кадрите вероятно са истински въз основа на рисковете, които неговите източници са поели, като са му ги предоставили. 

Той също така заявява, че през 2018 г. на военните е било наредено да „преследват“ този мистериозен обект.

Откакто кадрите станаха достъпни, бившият анализатор на разузнаването на морската пехота на САЩ Майкъл Конкоски също изрази мнението си.

Той казва, че американските войски години наред са преследвали обекта в Ирак, но какво всъщност се е случило, остава загадка.

„Завършва като история за призраците в базата“, каза Конкоски. 

„Изглежда, че този обект изобщо не се опитва да ни заплаши. Някои морски пехотинци обаче бяха назначени да се опитат да го намерят с помощта на очила за нощно виждане. Търсиха го с помощта на други сензори и цялото налично оборудване."

Засега няма ясни отговори на въпросите около това мистериозно НЛО. Някои експерти спекулират, че това може да е част от поредица от скорошни наблюдения на неидентифицирани обекти, които се разследват. 

Надяваме се, че по-подробни изследвания и анализи ще разкрият повече за тази мистериозна история.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
11g24g9okto

11g24g9okto

16.01.2024 | 16:18

Zeme novia sfqt pi6i ro bois nlo

Отговори
1 1
USA

USA

16.01.2024 | 12:03

Дошли са да вземат Байдън!

Отговори
2 2
ХА ХА ХА ХА!

ХА ХА ХА ХА!

16.01.2024 | 11:38

ЕБAТИ И ДОЛНОПРОБНИЯТ ФЕЙК!

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?