3906

Смразяваща прогноза от астролог: Нов кошмар застига кралската фамилия в Бъкингам

Сега феновете на кралското семейство смятат, че може да е бил направен опит за убийство на принцеса Ан поради странните обстоятелства около мозъчното й сътресение

 

Астролози прогнозират нов кошмар в Бъкингам. Тежки здравословни проблеми ще застигнат пореден член на кралското семейство - Камила Паркър Боулс.

Най-трудният период за кралицата ще бъде декември и януари 2024-2025 г., особено пълнолунието в Рак при съвпада с Марс на 13 януари 2025 г. Тогава в небето ще се формира аспектът на Големия кръст, който може да донесе на Камила стомашни затруднения, както и труден психо-емоционален фон.

Интересното е, че Камила празнува рождения си ден на 17 юли, което съвпада с датата на съвпада на Марс и Уран почти срещу нейния Юпитер. С краля може да възникне трудна ситуация, която ще изисква нейните стоманени нерви.

 

Според източници, близки до двореца, самият принц Уилям също е атакуван. Всичко е заради нервното напрежение, което той изпитва от 2019 г., когато принц Хари и Меган Маркъл започнаха да влизат в активни конфронтации с него.

Сега нивото на отговорност, което той има не само за семейството си, но и за короната, може да доведе до необратими неврологични процеси. Говори се, че той вече страда от безсъние и приема хапчета за сън от няколко месеца.

Сега феновете на кралското семейство смятат, че може да е бил направен опит за убийство на принцеса Ан поради странните обстоятелства около мозъчното й сътресение. „Може да е опит за убийство, маскиран като падане от кон. Има много подозрителни факти“, пишат фенове на кралското семейство в социалните мрежи, пише jenata.blitz.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?