Следвайте ни

Смях! Шофьор пробва да зареди Tesla с бензин ВИДЕО

viber icon

Младият мъж не може да разбере къде точно да постави пистолета за пълнене, опитвайки се да открие несъществуващия капак на резервоара за гориво на Tesla Model 3. Това не е първият път, когато хората  се опитват да зареждат с гориво електрически автомобил, но този случай е може би най-смешният.

Автомобилът е оборудван с временни регистрационни табели, издадени на 26 юни и, както изглежда, това е първото каране от младежа на новата кола, към която той не просто не е свикнал, но, както изглежда, е забравил, че това е електромобил, а не хибрид.

Отначало той отваря люка на порта за зареждане с електричество и се опитва да го напълни с гориво. Но там няма подходяща дупка и той започва да търси навсякъде несъществуващия резервоар. Може би е в багажника? Или под капака, където има още един багажник. А липсата на двигател с вътрешно горене е дреболия явно и не бива да се обръща внимание.След това идва време да се свърже с приятел за помощ и младежът изпраща съобщение на някого. Лесно е да отгатнете отговора, но е невъзможно да се опише лицето на младежа, когато той го прочита - безценно е. /auto.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?