71

Скрито послание: Ким се появи с дъщеря си на футболен мач

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун изгледа футболен мач заедно с дъщеря си и висши партийни и правителствени представители, съобщиха медиите в КНДР, цитирани от БТА.

Ким и дъщеря му присъстваха на спортни съревнования между отборите на министерския съвет и министерството на отбраната, включително футболна среща, завършила с резултат 3:1 за военното ведомство. Всичко това беше част от спортен празник, организиран по случай рождения ден на покойния баща на Ким, Ким Чен-ир. Освен лидера и дъщеря му сред зрителите бяха и премиерът Ким Док-хун, министърът на отбраната Кан Сун-нам, а също и висши функционери на Корейската трудова партия, министерски представители и офицери.

Появата на дъщерята на Ким, наричана в държавните медии "любимото дете" и "почитаемото дете" на Ким, е нейна шеста на публично събитие, но и първата на събитие, което не е свързано с армията, отбелязват агенциите. Във всички останали случаи той или я водеше на изпитания на ракети, или на прегледи на ракетния арсенал, или на военни паради.

Според южнокорейското разузнаване момичето е дъщерята на Ким на име Джу-е, за която бившата американска баскетболна звезда Денис Родман говори, че е видял при гостуването си на семейство Ким през 2013 г.

Анализаторите се опитват да отгатнат какво послание се крие зад публичните появи на лидера заедно с Джу-е. Според някои това е начин баща ѝ да напомни на света, че никога няма да се откаже доброволно от ядрените оръжия и ракетите, които очевидно смята за най-добрата гаранция за оцеляването си и за продължаването на династичното управление на семейството му. Според други мнения показните ѝ появи в държавните медии може да имат за цел и укрепване на вътрешната лоялност към семейство Ким, както и подготовка за бъдещо наследствено предаване на властта.

На разпространените от Корейската централна телеграфна агенция снимки от футболната среща някъде на задния ред се вижда седнала и влиятелната сестра на Ким Ким Йо-чен.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ХЕГЕМОН

ХЕГЕМОН

19.02.2023 | 05:43

КОЛХОЗНАТА ПРОСТИ ТУТКА ДА СЕ ОМЕТЕ ОТ ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК! ДАВАМ ГО НА КИТАЙ.

Отговори
0 0
Много е лошо да си чииииифут и да не разбираш от послания

Много е лошо да си чииииифут и да не разбираш от послания

18.02.2023 | 20:45

Глей го тоз Кимчу Все секретни скрити послания праща Ама не на нас Българите а на чиииииифутите по света И много съ потът горките че не могат да му разчетат посланията Само нещо им подсказва че туй нящо е послание Ама пусто кат не могат да го разчетът Сън не ги хваща А чичко Хитлер посланието към тях даже бе им го написал Труда ще ви направи свободни Вижте само какво послание И за тях чиииииифутите и до ден днешен неразбираемо на което са му сложили етикет Холокост И така ще си живеят не разбрали посланията

Отговори
0 2
Мимето

Мимето

18.02.2023 | 15:33

Дъщеря му има много сладки бузки. Липсва им руменина обаче

Отговори
3 2
Мименце,каква руменина ? Сигурно е по- безсрамна от

Мименце,каква руменина ? Сигурно е по- безсрамна от

18.02.2023 | 19:09

Тебе.

Отговори
2 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?