71

Скръбна вест: Почина детето от култовия сериал "Алф"

Грегъри, който изигра детето Брайън Танър в ситкома от 80-те, който се излъчваше и в България през периода 1986-1990 г., е намерен мъртъв в колата си заедно със кучето си

 

Бившето дете звезда Бенджи Грегъри, известен с ролята си в световноизвестния сериал "Алф", почина трагично на 46-годишна възраст, съобщиха световните агенции. 

Грегъри, който изигра детето Брайън Танър в ситкома от 80-те, който се излъчваше и в България през периода 1986-1990 г., е намерен мъртъв в колата си заедно със кучето си Ханс на паркинг в Пеория, Аризона.

Сестрата на Грегъри, Ребека, е заявила пред медиите, че Грегъри е страдал от депресия, биполярно разстройство и е имал разстройство на съня, което „често го е държало буден с дни".

Близки до него обаче вярват, че той е отишъл в банката, за да депозира чекове и е заспал в колата си, умирайки от топлинен удар. Съдебната служба на окръг Марикопа все още не е установила причината за смъртта.

Грегъри беше само на осем години, когато стана известен чрез сериала. Той е роден в Лос Анджелис през 1978 г. като баща му, чичо му и сестра му също са актьори. 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?