Следвайте ни

Скръбна вест! Отиде си най-красивата поетеса, станала Барби СНИМКА

viber icon

Прочутата поетеса Олга Архангелская почина в Одеса само на 32 години. За това съобщи известната личност в мрежата Аматуе, която е нейната добра приятелка.  Тя не разказва от какво е починала, а само как се е срещнала с нея в миналия живот и какъв прекрасен човек е Олга.

Момичетата активно общували от преди десет години, набирали популярност и заедно мечтаели да станат кукли Барби. Аматуе направила огромен брой операции, но Олга не бързала да я следва. По-късно съдбата на момичетата се разделя - Аматуе заминава за Щатите, където сега се занимава с мистични практики, а поетесата остава в родината си. Тя се опитвала да си намери работа като дизайнер и пишела поезия, рядко се появявала в социалните мрежи.

Според приятелката й,  Олга знаела за предстоящата си смърт, но не направила нищо по въпроса. "Знаеше, че ще умре, и се подготви за това. Това беше съзнателен избор на човек, който знаеше за смъртта си в продължение на няколко години", подчертава Аматуе, пише blitz.bg.

Използвайки мистичните си способности, Олга предсказала смъртта си в едно от старите стихотворения от 2009 г., което било включено в сборника на авторката „Плувам във времето“.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?