71

Скопие с шокиращи разкрития за Палевски, гаврил се и гръмнал 14-годишната Ваня

Люпчо Палевски е бил задържан, докато се е разхождал по магистрала край Баликесир в Турция и подготвял бягството си в Истанбул

 

Властите в Скопие огласиха повече подробности около ареста на Люпчо Палевски – Палчо, който е заподозрян за бруталното убийство на 14-годишната Ваня.

Припомняме, че момичето изчезна на 27 ноември. Идеята на отвличането е била да бъде искан откуп от майката на детето, която наскоро е продала апартамент. Зад всичко седи бащата на Ваня – Александър Гьорчевски. Тялото на момичето бе открито на 3 декември, близо до Скопие. То е било застреляно, а ръцете и краката му вързани.

На 5 декември бащата на момичето и заподозрените Велибор Манев, Влатко Кешишов и Боре Видевски получиха 30-дневна мярка задържане под стража, след като отново бяха изправени пред съдия в Наказателния съд.

Междувременно в късните часове на 5-и декември в Турция бе заловен и основният заподозрян и сочен за извършител на убийството – Палчо. По първоначални данни той е отговорен за отнемането на живота и на 74-годишния Панче Жежовски от Велес, който му е дължал пари.

Властите в Скопие разкриха, че Люпчо Палевски е бил задържан, докато се е разхождал по магистрала край Баликесир, пише македонският "Вечер".

Министърът на вътрешните работа разкрил и как точно се е придвижвал Палчо:

„Придвижването му е било следното – Скопие, Белград, България, Баликесир. Това е траекторията му. Адвокатът му с автомобил го кара в Сърбия, там той решава да остане в хотел.

На следващия ден е взет от друг човек, който го прекарва с джип през границата и преминава транзитно през България. След това влиза директно в Турция и отива в град Баликесир. Там подготвя бягство към Истанбул с такси, но е разкрит от властите. Арестуван е привечер във вторник, докато се е разхождал по магистрала край града“, съобщават скопските власти, цитирани от "Нова Македония".

По думите на министърът на вътрешните работи на РСМ край Скопие са открити и две пушки, все още се разследва дали имат общо със случая.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Надежден възпиращ фактор

Надежден възпиращ фактор

06.12.2023 | 14:00

Лайнометстващите ро.ми с късите п.и.шки се пънат да убедят сатанинските си ментори, че ще успеят с гадни дрънканици да преобърнат обществената нагласа на българите срещу фащ, ес и мръсните им войни. Но тази игра няма стане, нито ще получат мечтаната награда за мръсния си труд!

Отговори
0 7
Какво очаквате от мъкедунското  Коце?

Какво очаквате от мъкедунското Коце?

06.12.2023 | 11:04

путинистите навсякъде водят до смьрт

Отговори
9 5
Партия ДЕСНА

Партия ДЕСНА

06.12.2023 | 11:00

Такива са МРЪСНИТЕ АНТИЕВРОПЕЙСКИ ИZZРОДИ!!

Отговори
10 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?