49
Следвайте ни

Скелети в гардероба: Кърк Дъглас изнасилил известна актриса СНИМКА

viber icon

окойната холивудска актриса Натали Ууд е била сексуално насилена като тийнейджърка от актьора Кърк Дъглас, твърди нова книга.

Сестрата на Натали Ууд - Лана, отправи това обвинение към покойната холивудска звезда в мемоарите си „Little Sister”, които ще бъдат издадени на 9 ноември.

Според откъси от книгата, публикувана от Асошиейтед прес, Дъглас е атакувал г-ца Ууд през лятото на 1955 г.

Твърди се, че нападението е извършено, докато Ууд се снимала в „The Searchers”.

Лана Ууд пише, че срещата на холивудските звезди в известния хотел „Шато Мармон” е била уредена от майка ѝ Мария Захаренко, която се надявала Кърк Дъглас да помогне на невръстната тогава Натали в кариерата ѝ.

Дъглас, който по това време е в началото на 30-те вече бил един от най-известните актьори в Холивуд, особено след участието си в „Спартак“.

„Изглежда, че мина много време, преди Натали да се върне в колата и да ме събуди, като затвори вратата с трясък“, пише Лана Ууд.

„Тя изглеждаше ужасно. Беше много разрошена и много разстроена и двете с мама започнаха притеснено да си шепнат. Не можех да ги чуя или да разбера какво говорят. Явно се беше случило нещо лошо на сестра ми, но каквото и да беше очевидно бях твърде малка, за да ми кажат".

Лана Ууд, която по това време е на осем години, твърди, че сестра й и майка им са се съгласили, че ако историята се разчуе това ще съсипе бъдещата кариера на Натали.

Тя пише, че сестра ѝ разказала какво се е случило чак след години, като Натали споделила, че в апартамента на Дъглас той я е наранил.

Кърк Дъглас почина през февруари 2020 г. на 103 години. Слуховете за това предполагаемо сексуално нападение бяха толкова разпространени, че след смъртта му името на Натали Ууд отново се появи наред с неговото в Туитър.

Синът му - актьорът Майкъл Дъглас в изявление, публикувано чрез неговия мениджър каза: „Нека и двамата почиват в мир“.

Натали Ууд почина при мистериозни обстоятелства през ноември 1981 г., след като се удави по време на разходка с лодка до остров Санта Каталина в Калифорния.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?