Следвайте ни

Скандално! Моделка роди в тоалетна

Тя можела да се побере във всичките си рокли, нямала никакви проблеми или признаци, че може и да е бременна, а коремът й бил плосък, както винаги.  Освен това употребявала и инжекционно антиконцепция. Затова и не е трудно, че австралийската моделка Ерин Лангмейд изобщо не подозирала, че носи бебе в корема си. Разбрала за това едва когато започнала да ражда. 

Станало й лошо в деня, когато получила родилните болки. Тогава била в 37-ата седмица от бременността си и момиченцето, което носела, искало да се появи на бял свят. "Беше най-големият шок в живота ми", признава красавицата. Тя започнала да ражда вкъщи, в тоалетната. "Чух ужасяващ вик, побягнах към нея да видя какво става, отворих вратата на тоалетната и видях малкото бебе. Не знаех какво да си мисля и не вярвах на очите си”, описва раждането на дъщеря си приятелят на Ерин Дан Карти. Исла се родила в прекрасно здраве, с тегло 3,6 кг. 

Според Daily Mail една от всеки 500 жени преживява бременността си, без да разбере за нея или пък поне до 20-ата седмица. Една на всеки 2500 жени пък изобщо няма представа, че е бременна едва до момента, в който започва да ражда. Именно това се случило и с Ерин. Тя и Дан са абсолютно изненадани от случилото се, но и много щастливи. Така, без да очакват, двамата са вече родители.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?