1553

Скандал в Рим заради секс оргии между надзиратели и затворници

Сексафера между надзиратели и трассексуални затворници лъсна в Централния затвор в Рим “Ребибия”. Пикантни подробности от интимните срещи зад решетките бяха разкрити от прокуратурата.

Мръсните тайни зад дебелите стени на зандана излизат наяве след жалба, в която се разказва за разврата в сектор, пълен със лишени от свобода мъже в рокли, които били посещавани от различни тъмничари за услуги без ръце и любов в задния двор. Много често се случвало да се стига до тройки, четворки и дори групов секс, съобщава "Телеграф".

Сюжетът станал достояние на широката общественост, благодарение на бразилският трансджендър Паола, който твърди, че бил малтретиран от двама униформени с дебели палки. Версията на жертвата Паола обаче не се изчерпва само с това. Паола разкрил още, че покварата на надзирателите се превърнала в модна тенденция и дори един от служителите на затвора се омъжил за задържан транссексуален, след неговото освобождаване. Истинността на тази история е потвърдена от разследващия прокурор Клаудия Терачина.

Трансът Паола споделя още, че през летните месеци на затворниците било позволявано да се пекат на плаца по бикини, за да могат офицерите да ги пощипват по “бузките”.

След като на Паола са взети показания, двама полицаи са задържани и изправени пред Темида за гаври с транссексуален. Те са обвинени, че са прилъгали Паола да правят тройка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ха-ха

Ха-ха

29.10.2023 | 10:13

Точно така. Стари древноримски навици и обичаи.

Отговори
1 0
Ssss

Ssss

29.10.2023 | 09:06

Това Рим вече го е виждал преди 2000 г. ,а и знаеме как е завършило. Единствената разлика е ,че тогава варварите са дошли от север, а сега дебнат от юг и изток!

Отговори
2 0
Европейски

Европейски

29.10.2023 | 06:23

Ценности, извратеняци, олигофрени , иди.оти , тъпан.ари и безмозъчни и необразовани .

Отговори
6 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?