Следвайте ни

Скандал в цеха! Гол мъж си направи млечна баня за рейтинг в мрежата СНИМКИ

viber icon

Скандални изображения в млекопреработвателен завод в турския град Коня предизвикаха смесени чувства сред обществеността в Турция.  Потребител на ТикТок на име Угур Тургут, работещ в предприятието в централната част Турция , публикува видеоклип от производствен цех, където работник си прави вана в мяко.  

Кадрите показват моменти как дибидюс голият мъж влиза в котела с мляко и се  къпе там, като дори си пее песен.

Видеото се превърна в топ събитие в социалните медии в страната. Потребителите на социалните мрежи и властите реагираха мигновено на изображенията.

Малко след това Угур Tургут, който е заснел и споделил изображенията, и къпещият се Емре Сайар бяха задържани от полицията за разследване. Срещу двамата е повдигнато обвинение в рамките на член 185 от Наказателния кодекс на Турция, който гласи, че всяко лице, което застрашава живота и здравето на гражданите, като добавя отрова или други вредни вещества към водата за пиене или каквато и да е храна, може да бъде осъдено на лишаване от свобода от две до петнадесет години.

След публикуването на скандалните кадри в социалните мрежи, производственият цех е затворен по заповед на Министерството на земеделието и горите.  

На млекопреработнателния завод е наложена глоба в размер от  14 хиляди турски лири (близо 3 хиляди лева). Очаква се цехът да бъде закрит.

Потвърждавайки, че течността, в която работникът се къпе, е мляко, предвидено за производство на сирене, собственикът на предприятието казва, че е предприел необходимите действия и е уволнил въпросните работници.

Когато полицаите попитали работниците защо са направили подобно видео, те отговорили, че не са имали лоши намерения, само са искали "да се забавляват и да се шегуват помежду си". Целта им е била, също така, да имат повече последователи в социалните медии.

Собствениците на компанията пък твърдят, че видеото имало за цел да "компрометира" компанията.

Али Ергин, ръководител на дирекция „Земеделие и гори“ в град Коня, заяви, че продължава разследването по указание на министъра на земеделието и горите Бекир Пакдемирли.

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?