71

Силно земетресение разтърси Бурса, хората бягат в паника СНИМКИ/ВИДЕО

Земетресението не е свързано с разломната линия в Мраморно море, която се очаква да предизвика мощен трус и разрушения в Истанбул, твърдят специалисти

 

Силно земетресение с магнитуд 4,1 по Рихтер бе регистрирано по обед в район Гемлик, окръг Бурса. Според информация на Дирекцията за извънредни ситуации и борба с природни бедствия към президентството в Анкара (АФАД) трусът е регистриран в 15.14 ч. (14.14 ч. българско време).

АФАД

Земетресението е отчетено на дълбочина 10.86 километра. То е усетено осезателно в съседната община Орхангази, както и в центъра на град Бурса.

DHA

Много граждани в Бурса и Гемлик панически напуснаха домовете си и офиси, като прекараха известно време на открито в очакване на вторични трусове. 

DHA

Очевидци споделиха в социалните мрежи, че по време на земетресението продукти са паднали от рафтовете на някои магазини в района.

DHA

Също така парчета, паднали от покривите на някои жилищни сгради, повредиха превозни средства.

DHA

Специалести подчертаха, че това земетресение не е свързано с разломната линия в Мраморно море, която се очаква да предизвика мощнен трус и разрушения в Истанбул. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
ertre

ertre

23.02.2024 | 18:14

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим..-~-- https://da.gd/menx

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?