4020

Сибирски шамани надъхали Путин да удари Украйна

Принесли в жертва орел и мечка

За да осигури вечна младост на патрона си, дипломираният еленовъд Шойгу устройвал за Путин къпане във вана с кръв от елени марали

„Совите не са това, което са!“ Помните култовата фраза от сериала „Туин Пийкс“, нали? Оказва се, че уж православният на думи Путин и неговата свита от Кремъл на дело са откровени окултисти, които не се гнусят да използват услугите на езически шамани, а и на вещици. 

Ето и фактите: Путиновият кум Медведчук (който бе хванат от украинците и след това разменен срещу пленени украински бойци) преди началото на войната довел от Амазония в Русия нашумял шаман. И бесовете, с които общуват шаманите, посъветвали Путин да нападне Украйна. А това е естествено, тъй като демоните искрено желаят страданията и гибелта на човеците. И това не е всичко - публична тайна е, че сибирякът тувинец Шойгу за пръв път е завел своя господар при шаманите от Сибир. А за да осигури вечна младост на патрона си, Шойгу, който е дипломиран еленовъд, устройвал за Путин кървави вани. В тях мистър Ботокс се къпел в кръв от елени марали, източена по изключително болезнен за тях начин - чрез прерязване на младите им рогчета.

Самото решение за датата на военното нахлуване в Украйна Путин взема след участието си във второ шаманско жертвоприношение. За това смущаващо събитие съобщава бившият преподавател в Московския държавен институт по международни отношения професор Валерий Соловей. Той разпространи информация за таен шамански ритуал, извършен по нареждане и с участието на президента Путин в средата на февруари 2022-ра. 

Според Соловей след завръщането си от Китай руският диктатор бил доведен до истерия от унизителния прием в Пекин. Поради това той наредил да съберат „най-силните“ сибирски шамани. Те извършили шамански ритуали, след което той повярвал в собствените си сили и взел решение да приключи окончателно проблемите с Украйна чрез тотална война. Тази информация е потвърдена на професора от няколко източника. Публична тайна е, че Соловей е член на московска масонска ложа, в която членуват и високопоставени персони от близкото обкръжение на Путин.

„В Бочаров ручей (лятната резиденция на президента в Сочи на Черно море - б. а.) се е провел шамански ритуал, на който е бил принесен в жертва жив орел. Шаманите го изгорили и казали, че димът е изобразил гигантски орел. И това предвещавало победа над всички царе на света. Втори подобен ритуал, но този път с мечка, бил извършен по това време в Тува, в Сибирската тайга. Той също бил „успешен“. И това променило настроението на Путин“, съобщава проф. Соловей в своя телеграм канал.

Но както видяхме, псевдоправославният военачалник Путьони (сравнено с Будьони) остана с пръст в уста. Засега няма информация дали въпросните шамани вече са разстреляни заради сбърканата си прогноза. Но руските медии съобщиха, че други шамани са разпънали своите юрти в Нижни Новгород, откъдето правели заклинания срещу украинските HIMARS-и. 

По-паметливите си спомнят също, че и най-добрите (разбирай - най-ефективните) руски вещици също работят за величието на Владимир Путин, като проклинат враговете му. А Русия е може би единствената страна в света, в която има Висш университет на магическите науки (Хогуорт ряпа да яде!).

А и за какво православие в Русия говорим? РПЦ на практика е подчинена на Кремъл и функционира като идеологическа, а не религиозна институция. 

Истинските русофили, които обичат Русия заради нейната култура, задължително са чели „Престъпление и наказание“. В своя роман великият писател Достоевски описва трагедията на един млад човек. Студентът Разколников мечтае за един идеален свят, построен съгласно законите на Правдата и Любовта. Но за да осъществи този си благороден план, са му нужни пари. Ето защо той убива с брадва една баба лихварка. И всичко се обърква…

Някои неграмотни руски болшевики очевидно не бяха чели Достоевски и неговото предупреждение не стигна до мозъците им. Ето защо те тръгнаха да строят рай на земята, като започнаха да избиват всички, които не мислят като тях.

По същия начин действа сега и техният приемник  Владимир Путин. Но там, където се пролива кръв, не може да има святост, там го няма Бог! 

Защо Бог изостави  крайцера „Москва“

Най-зрелищното потвърждение на думите, че там, където се пролива кръв, не може да има святост, там го няма Бог, е потопяването крайцера „Москва“. Екипажът на флагмана на Руския черноморски флот, изстрелвайки десетки ракети срещу Украйна, е виновен за смъртта на невинни жители. И на страничните наблюдатели правеше впечатление наглото поведение на командния състав на „Москва“, който се чувстваше пълновластен господар в Черно море. Не само поради факта, че украинците нямат военен флот и далекобойни противокорабни ракети. Руснаците се чувстваха неуязвими, тъй като на борда, в параклиса на крайцера, се съхранявала велика християнска светиня - частица от Кръста, на който бил разпнат Божият син Иисус Христос.

„През 2020 г. беше решено тази християнска светиня да бъде пренесена на кораба „Москва“, потвърждава отец Сергий Халюта, протойерей от Севастополския окръг на Руската православна църква. Осветеният чрез благодатта на Христос кръст има чудодейна сила - изцелява болни, възкресява мъртъвци.

През вековете тази реликва е принадлежала на католически храм, но в един момент попада в ръцете на анонимни руски меценати. „Тяхната воля е била да дарят реликвата на Черноморския флот“, разказва руският свещеник.

Огромният, дълъг 186 метра крайцер имал бордов параклис, в който всеки ден се извършвали служби от корабния свещеник. Дървеният фрагмент от Кръста Господен бил вграден в метално разпятие от XIX век, което, от своя страна, се съхранявало в богато украсен реликварий. Но Бог чрез своя Кръст не пожела да защити убийците на украински деца. Той направи чудо, но в полза на ВСУ - благодарение на ниската дъждовна облачност и отразените от нея сигнали на локатора две неизпитвани досега в бойни условия украински ракети „Нептун“ поразиха смъртоносно флагмана на руския Черноморски флот.

 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
иван

иван

31.03.2024 | 18:22

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 2
656

656

31.03.2024 | 18:06

На евроатлантиците вече и шамани им се привиждат

Отговори
3 3
марк

марк

31.03.2024 | 17:24

Колко ли шамана са пили от кремълския чай?

Отговори
3 0
Хм...последно са го забелязали

Хм...последно са го забелязали

31.03.2024 | 16:26

да язди copocoиден Tpoл ,гонейки зелено джудже ,към Киев.

Отговори
2 3
Подозирах, че зад мъдрото решение на Путин стои нещо магическо

Подозирах, че зад мъдрото решение на Путин стои нещо магическо

31.03.2024 | 16:13

А принесената в жертва мечка дали е същата, която яздеше на онази прочута снимка?

Отговори
3 0
Споделено от индианските шамани на Бай Дан

Споделено от индианските шамани на Бай Дан

31.03.2024 | 15:46

"Руските въздушно-космически сили нанесоха групов удар с високоточни далекобойни оръжия и безпилотни летателни апарати срещу обекти на енергийната инфраструктура и газовата индустрия на Украйна. В резултат на удара работата на производствените предприятия на отбранителната промишленост и е нарушен ремонт на въоръжение, военна техника и боеприпаси. Постигнати са всички цели на удара. Набелязаните цели са поразени.

Отговори
3 5

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?