Следвайте ни

Шокиращо ВИДЕО Руски космонавт засне 5 НЛО в Космоса

viber icon

Пет неидентифицирани летящи обекта е открил руският космонавт Иван Вагнер. Сега той се  намира на Международната космическа станция (МКС). Попаднал на НЛО по време на преглеждане на видеозаписи.

"В рамките на 9-12 секунди се появяват пет обекта, които летят в паралелен курс и на едно и също разстояние един от друг. Какво мислите, че може да бъде - метеори, спътници или ...?" – пише Вагнер на своята страница в „Туитър“ в сряда, публикувайки полученото видео.

 
Той добави, че информацията е предадена на ръководството на „Роскосмос“. Също така данните от наблюденията бяха изпратени до Института за космически изследвания на Руската академия на науките, предаде предава TACC.

Космонавтът е наблюдавал Южното сияние над Антарктида. "Кадрите са заснемани веднъж в секунда и след това се събират във видео с 25 кадъра в секунда. Тоест, действителното време за наблюдение на обектите е 52 секунди", каза той.

В края на април Пентагонът пусна видео кадри от ВМС на САЩ, които, показват „въздушни събития“, които бяха описани като неидентифицирани. Това са кадри, заснети от екипажите на американските бойни самолети през ноември 2004 г. и януари 2015 г. Както се посочва в съобщението, видеоклиповете попаднаха в Интернет през 2007 и 2017 г., но тогава Министерството на отбраната не е дало разрешение за публикуването им, въпреки че впоследствие автентичността на записите на ВМС на САЩ беше потвърдена.

През август тази година Министерството на отбраната на САЩ реши да създаде работна група, която да разследва появата на неидентифицирани летящи обекти.

 

Коментари (1)

Филип

Филип

19.08.2020 | 18:05

И на извънземните сме им дошли до гуша.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?