Следвайте ни

Шокиращо ВИДЕО: НЛО се появи по време на живо предаване

viber icon

Когато астронавтите излезли извън Международната космическа станция, камерата, предаваща на живо, заснела мистериозен обект, напускащ Земята с огромна скорост, пише blitz.bg.

Трябва да са отбележи, че запечатаният НЛО напълно може да се нарече „космически“. Това може да се обясни с факта, че той лети с извънредно голяма скорост, което не е характерно за наземните превозни средства. Освен това той най-вероятно отива директно в космическото пространство.

Видеото е заснето на 6 април 2020 г. Разбира се, трябва да се каже, че често НЛО са наблюдавани на земната орбита. Те се оказват в различни части на земната атмосфера и дори извън пределите й - в космоса, близо до нашата планета. 

Интересен момент в тази ситуация е, че въпреки огромния брой подобни случаи, които са се случвали в миналото, космическите агенции не обръщат никакво внимание на тези обекти. Или просто се правят, че не ги интересува, защото през цялото време от експертите не е имало абсолютно никакви коментари или обяснения относно случващото се.

На свой ред учените също не виждат нищо. Те продължават да задават въпроси дали има живот на други планети и има ли извънземни, но не виждат преки доказателства за това, което се вижда от МКС. Въпреки че това може и да е просто оптична илюзия и всъщност това да не е НЛО, а някакъв друг странен обект.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?