Следвайте ни

Щокираща причина разведе младоженци 2 часа след венчавката

viber icon

Изглежда, че всичко може да се случи през първите два часа от брака, за да унищожи щастието на младоженците. Малко хора биха могли да си представят какво точно е това, защото след такова важно събитие, обикновено влюбените изживяват само най-щастливите моменти. Но винаги има изключения и този случай е един от тях.

В Саудитска Арабия мъж решил да се разведе със съпругата си два часа след встъпване в брак. Той взел това кардинално решение поради факта, че момичето публикувало сватбени снимки в социалните мрежи.

Оказва се, че преди да станат семейство, двамата млади влюбени са сключили брачен договор, в който ясно пише, че съпрузите нямат право да качват никакви снимки от тържеството в социалните мрежи. За съжаление, булката не изпълнила обещанието си и изпратила снимки от церемонията на приятелите си в една от социалните мрежи. Това е и причината за развода.

Роднините на момичето били шокирани от акта на младоженеца и заявили, че той няма никакво право да разпусне брака. Обратното мнение се споделя от роднините на мъжа.

Повечето съвременни хора се придържат към идеята, че ако не публикувате всичко, което правите, или нямате публикации в социалните мрежи, просто не съществувате. Разбира се, някои могат да живеят с такава невидимост, но за други това е начин на живот, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?