4020

Шофьор са заби във външния портал на Белия дом, загина на място

Шофьор загина, след като се блъсна с кола във външния портал на Белия дом късно в събота, съобщиха от американските тайни служби.

„Малко преди 22:30 ч. превозно средство, движещо се с висока скорост, се сблъска във външния портал на комплекса на Белия дом“, се казва в изявление на службата в социалната медийна платформа X, добавяйки, че „няма заплаха“ за самия Бели дом . Полицаите, пристигнали на мястото на инцидента, "се опитаха да окажат помощ на шофьора, който обаче беше открит мъртъв", се казва в изявлението.

Тайните служби, заедно с полицията и противопожарните служби на окръг Колумбия, са започнали разследване на инцидента, според говорителя на Сикрет сървис Антъни Гулиелми. Той добави, че "няма заплаха или последици за обществената безопасност".

През януари властите задържаха друг човек, който се блъсна с превозно средство във външната порта на същия комплекс. През последните години Белият дом стана свидетел на поредица от нашумели инциденти с проникване, което наложи изграждането през 2020 г. на по-висока и по-здрава метална ограда около емблематичната сграда. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Пентагонът бие тревога: Русия е способна на това, а случи ли се, цяла

Пентагонът бие тревога: Русия е способна на това, а случи ли се, цяла

06.05.2024 | 13:27

Пентагонът бие тревога: Русия е способна на това, а случи ли се, цяла година... https://blitz.bg/svyat/pentagont-bie-trevoga-rusiya-e-sposobna-na-tova-a-sluchi-li-se-tsyala-godina_news1016145.html

Отговори
1 0
Избрал е

Избрал е

06.05.2024 | 12:13

Атрактивно място да умре .

Отговори
2 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?