Следвайте ни

Шофьор беше уволнен, защото пръска хората

Канадецът се забавлявал, като нарочно минавал през локвите

viber icon

Канадски шофьор на товарен миниван се прости с работата си, след като беше заснет как нарочно минава през локвите в дъждовно време, за да пръска хората на тротоарите. Видеото беше публикувано в местните медии и това струваше работното място на мъжа, чието име не се съобщава.

По информация на CBCNews, цитирана от блиц.бг, шофьорът дори се забавлявал с действията си. Те били заснети от друг автомобил, а видеото е изпратено на фирмата Black&McDonald, за която работил мъжът.

Нейните шефове изобщо не се поколебали и го уволнили, като се извинили на пострадалите от действията му. Впрочем подобни постъпки се наказват сурово в много държави по света.

В Англия наскоро 22-годишен младеж остана без книжка за 6 месеца и плати 500 паунда глоба, след като си позволи нарочно да минава през локвите, за да пръска пешеходците.

Съдът в Колчестър прецени, че действията на Самюел Лис са умишлени, тъй като той дори не е направил опит да спре или намали скоростта преди локвата. В резултат младежът измокрил сериозно група деца, излизащи от училище. Действията на Лис обаче били забелязани от полицай, който станал основен свидетел на обвинението. /Марица.бг

 

 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?