1553

Шер бясна на Тръмп: Ще напусна САЩ!

Психичното и физическото състояние на Шер може би няма да издържат още един мандат на Доналд Тръмп. В интервю за Guardian, публикувано преди няколко дни, изпълнителката бе категорична, че би се чувствала ужасно, ако бизнесменът и шоумен отново бъде избран за главнокомандващ на Съединените щати.

Тръмп ще се опита да влезе отново в Белия дом, въпреки водените в момента съдебни дела срещу него за манипулиране на изборите, разпространяване на фалшиви новини и обвинения в изнасилване.

"Ако отново бъде избран, кой знае какво ще ми се случи? Този път наистина ще напусна страната", казва Шер.

Изпълнителката е не толкова притеснена за собственото си бъдеще, колкото за съдбата на хилядите представители на ЛГТБ общността и по-конкретно на транс хората.

По думите ѝ, ако Тръмп бъде избран, е много възможно да се приемат закони, които да са в ущърб на американците и емигрантите с различна сексуална ориентация, пише BGonAir.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Няма да се наложи

Няма да се наложи

28.10.2023 | 10:10

Спокойно, няма да го изберат!

Отговори
2 3
Отивай в България

Отивай в България

28.10.2023 | 03:28

и вземи всичката паплач с тебе. Аман от разглезени примадони. Америка е демокрация и ако хората гласуват за Тръмп, той ще бъде президент. На тази каквото е трябвало да й се случи вече се е случило. Пълно хахо!

Отговори
15 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?