Следвайте ни

Шеф трогна работниците си с коледен бонус от по $50 000

viber icon

Близо 200 служители на американска компания за недвижими имоти имат 50 000 причини да бъдат по-щастливи тази Коледа.

Просто коледните им бонуси възлизат на по 50 000 долара всеки.

Шокиращото обявление бе направено от шефа им по време на коледното им парти, докато служителите получаваха червени пликове.

Компанията от Мериленд направи най-голямата коледна изненада, обявявайки, че ще даде бонуси в размер на 10 милиона долара на своите 198 служители - така на всеки се пада по 50 000 долара.

Фирмата St. John Properties, фирма за недвижимо имущество в американския регион Среден Атлантик, заяви, че бонусите са раздадени във връзка с успеха на фирмата да разработи офис от 20 милиона квадратни фута, както и големи складове в осем щата от страната.

Изненадващите бонуси бяха обявени от основателя и председателя на компанията Едуард С. Джон в събота по време на годишното коледно парти на фирмата в Балтимор.

"За да отпразнуваме постигането на нашата цел, ние искаме да възнаградим нашите служители по такъв голям начин, ще да окажем значимо влияние върху живота им. Благодаря на всеки един мой служител за неговата здрава работа и себеотдаденост", казва щедрият шеф.

"Аз може да съм на щурвала на кораба, но вие сте онези, които го карате да се движи напред. Без вас, ние сме нищо", добавя той.

fakti.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?